Meleklerden mesajınız var ;)

Herkese Merhaba,

Kendinize ait bir parça bulacağınız küçük bir platform burası. Bazen çok uç noktalara gideceğiz. Bazen günlük hayatımızdan konuşacağız. Bazen aslında bu dünyaya daha önceden de geldiğimizi göreceğiz :) durun korkmayın öcü değilim :)))

12 senelik finans ve muhasebe geçmişinden sonra psikolojiyle tanıştım. Kişisel Gelişim, Melek Koçluğu, Geçmiş Yaşamı Şifalandırma, Astroloji, NLP, Quantum derken kendimi boyut atlamış bir hayatın içerisinde buldum. Ama beni en çok mutlu eden 'yaşam amacıma' ulaşmış olmamdı...

Benim için kimisi yaşam koçu, kimisi ilişki danışmanı, kimisi melek terapisti kimisi astrolog falan diyor :)

Aslında ben bu dünyaya 'insanlara kanallık ve rehberlik' etmek için peri olarak geldim :) Sizin hayatınızda belli bir dönem kalıyor, size gerekli deneyimi yaşattıktan ve rehberlik yaptıktan sonra sizinle tatlı bir şekilde vedalaşıp başka hayatlara kanallık etmeye gidiyorum :)

İşte ben buyum :)

En büyük niyetim; 'kanser hastalarına, kalp hastalarına, zor hastalıklara tedaviye yanıt vermeyen insanlara şifa vermek... Ben sizleri bulmaya niyet ettim, sizler de şifalanmaya ve beni bulmaya niyet edin yeter...

Melek Koçluğu, Yaşam Koçluğu ve Astrolojik Danışmanlık için sevcanelif@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.




26 Mart 2013 Salı

27 Mart Dolunayı


Herkese Merhaba :)


Biliyorsunuz ki her ay olduğu gibi Nisan ayında bir dolunay daha yaşayacağız. 27 Mart saat 11:26 da gerçekleşecek bu dolunay aslında hayatımızın 'tam bitti' dediğimiz anda 'yeniden başladığı' yer yani yeni bir döngü olacak...


Peki bu Dolunay' da neler yapacağız? Hangi burç neyi bitirmek için bu Dolunay'ı verimli hale getirecek birazdan okuyacağız.

Ancak her yazımda ısrarla belirttiğim şudur ki; 'Dolunay bitişleri simgeler. Kesinlikle yeni bir şeyi çağırmayın! :)


Hayatınızda kötü giden her şeyin bitişini bu dolunayda gerçekleştirebilirsiniz.


Aşağıdaki yazımı bir meditasyon ile gerçekleştirin yada bir kağıda yazın yakın ve havaya yani evrene uçurun küllerini...

Genel Dolunay yazısı olarak 'bir affediş öyküsü' isimli yazımı da kullanabilirsiniz. Çünkü affediş aslında her şeyin bittiği ve yeniden başlamak üzere tabağınızın boşaldığı yerdir...

Dünya üzerindeki etkileri aslında eski yazılarımda mevcut. Tekrardan üzerinden geçmeyeceğim. Türkiye için büyük bir dönüşümün ve önüne geçilemeyecek değişimin başladığı gün olacak... Ekim ayındaki Dolunay açıları keskinleşecek. Bu dolunay o açıları devrim niteliğinde körükleyecek!

Konuyu çok fazla dağıtmadan burçlar için küçük küçük notlara gelmek istiyorum. Ve yine hatırlatıyorum ki Dolunay bitişleri simgeler. Lütfen yazılan ve çizilen kötü senaryolara aldanmayın. :) Onlar açılar... Ama bu durumu Dolunay ın bitişiyle noktalamak sizin elinizde... 27 Mart'tan sonraki 2 hafta çok önemli...

Siz aşağıdaki konular ile ilgili bitişleri sonlandırın Yeni Ay da nasıl yeniliklerin geleceğini söylemesi de yazması da benden olacak.

KOÇ YÜKSELEN KOÇ

7. evinizde gerçekleşen bu tutulma sizinkötü giden ortaklığınız, evliliğiniz, sorunlu anlaşmalarınızın bitişi için çok güzel bir dönem... Bu dönem de işsizliğiniz bitebilir ya da yeni bir iş teklifi alabilirsiniz.

Burcunuzda ilerleyen Koç, size sizi gergin, aceleci ve sabırsız yapabilir. Kelimelerinize dikkat etmenizi öneririm. Aksi takdirde iyi giden evliliğiniz, ortaklığınız bu dolunay ile olumsuz sonuçlanabilir... Aman dikkat.

Dolunayın karşıt evinizde gerçekleşmesi kötü giden her türlü anlaşmanın bitirilmesi için çok güzel bir süreç. Lütfen bu dönemin kıymetini bilin ;)

Ve Niyet edin yeter...

BOĞA YÜKSELEN BOĞA

6. Evinizde gerçekleşen Dolunay sizin iş ile ilgili uzum zamandır yaşadığınız sorunları bitirebilir.
İşsizlik sonlanabilir. Sağlıksal problemleriniz an itibariyle yapacağınız tek bir niyet ile uçup gidebilir.

Uzun zamandır kafanızı kurcalayan ve psikolojik olarak sizi çökerten her şeyi bu Dolunay ile sonlandırmanızı öneririm ;)

Ancak 12. Evinizde Koç a yerleşmiş olan Mars a dikkat etmenizi öneririm... Yapıcı ve olumlu hareketler sergilemek sizler için hayırlı olacak

Ve Niyet edin yeter...

İKİZLER YÜKSELEN İKİZLER

5. evinizde gerçekleşen bu Dolunay uzun zamandır sorun yaşadığınız Aşk ilişkinizde, çocuklarınızla olan problemlerinizde sizleri sevindirebilir. Mesela aşksızlığınıza son verebilirsiniz ;)

Koç Mars ilişkisinde arkadaş çevrenize karşı daha ılımlı ve öfkeden uzak olmalı geleceğe yönelik planlarınızda aceleci ve sabırsız davranmamalısınız ;)

Ve Niyet edin yeter...

YENGEÇ YÜKSELEN YENGEÇ

4. Evinizde gerçekleşen bu Dolunay ile aile, ev konularında yaşadığınız bütün olumsuzlukları sonlandırabilirsiniz. Dolunay saatine göre horoskopta Yükselen Yengeç görünürken 4. ev de Terazi yer alıyor. Uzun lafın kısası bu dolunay sizin için daha bir önemli...

Aile içinde yaşadığınız, ailenizi ilgilendiren her türlü olumsuzluklar, küslük, kavga, hastalık bu dolunay da bitebilir ;) Lütfen Dolunay' ın bu güçlü etkisini olumlu kullanın...

Ve Niyet edin yeter...

ASLAN YÜKSELEN ASLAN

3. evinizde gerçekleşen Dolunay size çevrenizde istemediğiniz insanlardan kurtulma imkanı sunuyor. Bu dolunay size eskilerden kurtul yeniler geliyor diyor. Artık enerjinizi yükseltme zamanı... Tepe noktanızdaki koç uzun yolculuklara gitmemeniz konusunda da özellikle sizi uyarıyor.. Aman dikkat. Kaza riskleriniz fazla.

eğitim süreçlerinizdeki olumsuzlukları ve eğer uzak bir yerde olup tatsızlık yaşıyorsanız yine bu dolunay ile sonlandırabilirsiniz ;)

Ve Niyet edin yeter...

BAŞAK YÜKSELEN BAŞAK

2. evinizde gerçekleşen bu Dolunay sizi uzun zamandır satışı sonuçlanmayan gayrimenkuller, sonuçlanmayan davalar ve maddi anlamda şifalandırıyor. Bu Dolunay sıkıntı yaşadığınız maddi dünyanız için son derece olumlu geçebilir. Dün neydi bugün ne oldu diyebilirsiniz...

Ve Niyet edin yeter...

TERAZİ YÜKSELEN TERAZİ

1. evinizde gerçekleşen bu dolunay sizi her anlamda olumlu bir sonuca itiyor. Hayatınızdaki her türlü olumsuzluk için, enerjinizi düşüren kişi ve kişiler için, olaylar için, hastalıklar için hatta aklınıza gelebilecek her şey için niyet edin... size her yol mübah bu dolunay da ;)

Ve Niyet edin yeter...

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

12. evinizde gerçekleşen Dolunay sizi ruhsal ve iş anlamındaki sorunlarınızı şifalandırmak üzere kapınızı çalıyor. Gizli düşmanlarınızı edeceğiniz tek bir niyetle sevgiyle evrene gönderebilir. Dış dünya'dan alınabilecek olumsuzluklara kendinizi bu dolunay' da kapatabilirsiniz.

İş arayan Akrepler işsizliklerini noktalayabilir. Sağlıksal sorunu olan Akrepler edeceği niyetle eski düzenine kavuşabilir.

Ve Niyet edin yeter...

YAY YÜKSELEN YAY

11. evinizde gerçekleşen Dolunay sizi olumsuz arkadaşlıklardan, geleceğinizi etkileyen kendinize koyduğunuz blokaj ve engellerden arınmanız için fırsat sunuyor. Umutlarını engelleyen her türlü olumsuzluğu bu dolunayda temizlemeniz muhtemel!

Ve Niyet edin yeter...

OĞLAK YÜKSELEN OĞLAK

10. evinizde gerçekleşen Dolunay uzum zamandır kariyer, özel hayat ve para yönündeki olumsuzluklar için çok güzel bir dönem. Bu dönemde hayatınızda sorunlu olabilecek her türlü şeyleri edeceğiniz niyetle sonlandırabilirsiniz ;)

Ve Niyet edin yeter...

KOVA YÜKSELEN KOVA

9. evinizde gerçekleşen Dolunay, gerçekleştiği an itibariyle sizin tepe noktanız da yer alıyor. Yani bu sizin kariyer anlamında yaşadığınız sorunların bitişi olabilir. Yurt dışına çıkmak isteyip çıkamayan, yurt dışında eğitim almak isteyip alamayan, dini ile çelişki içinde bulunan Kovalar bu olumsuzlukların bitişini yazabilir..

BALIK YÜKSELEN BALIK

8. evinizde gerçekleşen dolunay size eşinizin maddi anlamda yaşadığı sorunların sonunu getirebilir. Onun için bu Dolunay' da niyet edebilirsiniz. aynı zamanda sonlanmayan davalar hız kazanabilir, ödenemeyen borçlar, primler için para niyeti edilebilir!

Ve Niyet edin yeter...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder