Meleklerden mesajınız var ;)

Herkese Merhaba,

Kendinize ait bir parça bulacağınız küçük bir platform burası. Bazen çok uç noktalara gideceğiz. Bazen günlük hayatımızdan konuşacağız. Bazen aslında bu dünyaya daha önceden de geldiğimizi göreceğiz :) durun korkmayın öcü değilim :)))

12 senelik finans ve muhasebe geçmişinden sonra psikolojiyle tanıştım. Kişisel Gelişim, Melek Koçluğu, Geçmiş Yaşamı Şifalandırma, Astroloji, NLP, Quantum derken kendimi boyut atlamış bir hayatın içerisinde buldum. Ama beni en çok mutlu eden 'yaşam amacıma' ulaşmış olmamdı...

Benim için kimisi yaşam koçu, kimisi ilişki danışmanı, kimisi melek terapisti kimisi astrolog falan diyor :)

Aslında ben bu dünyaya 'insanlara kanallık ve rehberlik' etmek için peri olarak geldim :) Sizin hayatınızda belli bir dönem kalıyor, size gerekli deneyimi yaşattıktan ve rehberlik yaptıktan sonra sizinle tatlı bir şekilde vedalaşıp başka hayatlara kanallık etmeye gidiyorum :)

İşte ben buyum :)

En büyük niyetim; 'kanser hastalarına, kalp hastalarına, zor hastalıklara tedaviye yanıt vermeyen insanlara şifa vermek... Ben sizleri bulmaya niyet ettim, sizler de şifalanmaya ve beni bulmaya niyet edin yeter...

Melek Koçluğu, Yaşam Koçluğu ve Astrolojik Danışmanlık için sevcanelif@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.




13 Ekim 2012 Cumartesi

Ekim Yeni ay ve Burçlara Etkisi


15 Ekim 15:02 de Terazi' de gerçekleşecek Yeni ay hayatımıza kariyer anlamında bir çıkış, yasal konularda çözüm, geleceğimizle ilgili konularda yatırım ve güzel oluşumlar vermekte. Bu süreçte ani çabuk gelişen köklü ilişkiler olabileceği gibi ani evlilik kararları da olabilir. Aşk, sevgi, nezaket, sürprizler, uyum, denge, adalet, kariyer alanında atılımlar bu süreçte bize eşlik edecek.
Türkiye açısından baktığımızda güçlü açılar yükselmekte. Ayın 23' ün den sonra gelecek güçlü açılar, Kasım ayında savaşı gösterdiği gösterdiği gibi bunun haricinde yaşanacak olan Mars ve Black Moon arasındaki karşıt açı güçlü bir patlamayı, Hades ve Pluto arasındaki karşıt açı topraktan gelen güçlü bir yıkımı göstermekte.  Aynı zamanda açılar ünlü ve güçlü bir kişinin ölümü göstermekte.
15 Ekim 2012 saat 15:02 de doğan bebekler annelerinden gelen rahatsızlığı alarak doğacak ancak bununla mücadele edecek kadar güçlü ve savaşçı olacaklar :) Güçlü oldukları gibi onları yıkmak biraz zor olacak :)

Sizlere küçük bir hediyem var :) Yeni ayda gerçekleştirmek istediğiniz dileklerinizi aşağıdaki gibi yapabilirsiniz. Bu dilekleri temiz bir kağıda yazıp yakmanızı ve küllerini uçurmanızı yada dilek feneriyle gökyüzüne uçurmanızı tavsiye ederim :)Yeni ayda yeni başlangıçlar yakanızdan ayrılmasın :)

''Hayatımda kaçıncı olduğunum bilmediğim, ama farkındalık derecemin arttığına şahit olduğum bu Yeni ay'da  yeni başlangıçlara hazırım ve bunları doğru zamanda ve doğru yerde olmak üzere herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde sevgiyle almaya niyet ediyorum. :)
Hayatımı, bedenimi ve ruhumu mutluluk, sevgi, neşe, para, aşk aynı zamanda bolluk bereketi almaya açıyorum. Nasıl olacağını bilmesem de, biliyorum ki ettiğim niyetle benim ve benimle bu yolda ilerleyen herkesin en yüksek hayrına olduğunu biliyorum. Hayatımda her şey muhteşem ve güzel :). Ve öylede oldu! Amin :)
Teşekkürler''

Yeni Ay' da dileklerinizin ve umutlarınızın bırakın yeşermeyi, bir anda bir Çınar Ağacı olması dileğiyle :)

Şimdi gelelim burçlara etkisine :)



KOÇ ve Yükselen KOÇ:

Sevgili koçlar,
Güneş ve ayı karşınıza almış 7. evinizdeki durumları kahveniz elinizde izliyorsunuz. :)

Hayatınızı oyun hamuru yapmış mayalamış ve şekil vermek üzere beklemektesiniz. İşte o süreç artık geldi. Yeni ay ile birlikte hayatınızda ani değişimleriniz söz konusu. Artık Yaşam amacınızı bulmuşsunuz. 


Sürekli kısa yolculuklarınız ve çevrenizle iletişim halinde olacak, çevrenizle ve kardeşlerinizle ilgilenecek, anlaşmalar, sözleşmeler imzalayıp yargıyla olan durumlarınızı noktalayacağınız döngünüz başlamış. 


Aşkla işinizin olmadığını söyleyebilirim bu döngüde. Çünkü daha ciddi konular üzerinde yoğunlaşıp geleceğinize yatırım yapacaksınız. Yani evleneceğiniz insan artık kapıda! Hadi geçmiş olsun :)


Hafif bir sağlık sorunu atlatabilirsiniz. Havalara dikkat! :)


Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)




BOĞA ve Yükselen BOĞA : 


Sevgili Boğalar,

Yeni ay sizi kendi dünyanıza çekip, kendinizi ölçüp tartacağınız döneme sokuyor. Ailenize vakit ayıracak, parasal konularla ilgileneceksiniz. Bitmesini istediğiniz ilişkinizi bitirebilir ve kariyer planlaması içine girebilirsiniz. İş hayatınızı enine boyuna planlayıp, bazı bitişleri tercih edebilirsiniz.

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



İKİZLER ve Yükselen İKİZLER : 


Sevgili İkizler,

Öncelikle var olan sorunlu ilişkinizin bitmesi söz konusu. Ve bu durum sizleri fazla para harcamaya, seyahatlere yönlendirebilir. Böyle bir durum karşısında daha mantıklı düşünmenizi önerebilirim. Anı zamanda yeni aşklara da yelken açacaksınız.

Geleceğinizin adımlarını Yeni ay ile atmaya başlıyorsunuz artık. Bu Yeni ay sizi tamamen yeni bir döngüye alıyor. Hayatınızdaki bitişlerin yeniye yer açmak için olduğunu unutmayın. Kariyer hayatınızla ilgili ani bir durup söz konusu olup, Jüpiter' in burcunuzda bulunmasıyla risk alarak geleceğe yatırım yapmaya başlıyorsunuz. Bu döngüyü bitirmiş olan kişiler artık meyvelerini yemeye başlıyor. İş arayan İkizler, bu dönem iş başvurusunda bulunmanız için Yeni ay sizi destekliyor. Beklemektense çaba sarf ederseniz sizi güzel günler beklemekte.


Çevrenizle gezip tozabileceğiniz, küçük ve kısa tatillere çıkabileceğiniz bir dönem. 


Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



YENGEÇ ve Yükselen YENGEÇLER : 

Sevgili Yengeçler

Ailenizle ve iş yaşamınızda yaşadığınız gerek yıkımlar, gerek sorunlar artık bitti. Bu olayların ölümü gerçekleşti. Fatiha okuyabilirsiniz. :) Geçmişte ne ektiyseniz, onu biçeceğiniz döngünüz geldi çattı. Yaşadığınız maddi sıkıntılara, ebeveynleriniz yada patronlarınızla olan sorunlara el sallayabilirsiniz. 

Güç artık sizin elinde. Bunun farkına varın. Çok yoğun çalışmanız gerekebilir. Zaman zaman psikolojik buhranlar geçirebilirsiniz. Ancak yaptığınız işin karşılığını alınca yüzünüzde güller açacak. Psikolojik buhran için fırsat kollamaktan vazgeçin :) Güzel günler sizinle ;)

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



Sevgili Aslanlar

Yeni Ay sizlere yaratıcı projelere imza atma imkanı veriyor. Bu projelerle gelir kaynaklarınız yükselebilir.Ve adınızdan bol miktarda söz ettirebilirsiniz. Ancak gelirinize ortak olmak isteyen insanlarla karşılaşmanız muhtemel. Bu konuda sizleri uyarıyorum… Aksi takdire Şans sizden yana ;) Sürprizlere hazır olun :)

Çocuklarınızla olan iletişiminizde problemler yaşama olasılığınız yüksek. Ama siz ‘çocuk işte’ diyebileceksiniz :) Siz Ateş elementisiniz. Bir anda parlama ihtimaliniz çok yüksek bu yüzden eşinizle yaşadığınız bir gerilimi çok uzatmayın…

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



BAŞAK ve Yükselen BAŞAKlar : 

Sevgili Başaklar :)

Miras, Kredi gibi finans konularıyla zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda Dış kaynak yani Kredi için çok uygun bir dönem :) Ancak bu kaynağın geldiği gibi gitmesi söz konusu olabilir. Finansal açıdan kimseye borç vermemenizi, ikili ilişkinizde çıkar ve menfaat durumlarını gözden geçirmenizi öneririm.

Çok fazla çevrenizle iletişim halinde olacağınızdan iletişiminizde iğneleyici konuşmamanızı tavsiye ederim. Çevreniz tarafından gelen iş teklifleri olabileceği gibi, bir anda bir çok iş görüşmesi yapabilirsiniz. Kendinizi bu dönemde yazarak daha iyi ifade edeceksiniz.

Eğer kitap yazmak gibi bir düşünceniz varsa tam zamanı. Bu zaman bir daha gelmez!

Nasıl yazılır pek bilemedim ama :) Yeni ay da cinsel ilişkilerinizde biraz daha titiz olmanızı öneririm. Küçük bir sağlık sorunu yaşanabilir.

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



TERAZİ ve Yükselen TERAZİ :

Hayatınızda değişiklik için gerekli olan adımları yeni ay ile atıyorsunuz :) Burcunuzda gerçekleşen Yeni ay size kendinizle ilgili değişimlerin haberini veriyor. Liberal bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Haksızlığa tahammülünüz hiç olmaya bilir. Ancak bu durumda kesinlikle sinirlemenizi değil, sakinlikle 3. bir gözden olaya bakmanızı tavsiye ederim.

Yurt dışı planları yapıp farklı kültürleri tatmak için çok uygun bir dönem :) Sürekli Yabancı insanlarla görüşmeler halinde olup, sözleşmeler yapıp-imza atabilirsin. Sizler için en sıradan gün bile aslında öğretici deneyimler yaşatacak. 

Satürn’ün burcunuzdan çıkmasıyla derin bir ‘oooh!’ çekerek yeni bir eğitim yaşantısına başlamayı düşünebilir, farklı bir alanda yeniden doğmak isteyebilirsiniz. İlerleyen tarihlerde yurt dışına çıkmak isteyen Teraziler adım atmaya, planlar yapmaya başlayabilir hatta direk gidebilirler :) Bunun için uygun bir dönem.

İlişkisi olmayan Teraziler için Yabancı Kökenli yada Yurt dışında olan biriyle köklü bir aşk yaşamaya başlayabilirsiniz :) İlişkisi olan Teraziler, evlilik ile ilgili konular gündeme gelebilir. Eğer böyle durumlarınız varsa tarih belirlenebilir :) İş arayan yada işini değiştirmeyi düşünen Teraziler için olumlu bir süreç başlıyor. Anlaşmalar yapabilir, yapılmış görüşmeler sonuçlanabilir. İş yaşantısında terfi arayan Teraziler için de yine güzel adımlar atılmakta :)

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



AKREP ve Yükselen AKREP : 

Satürn Akrep burcuna girdi diye tabi ki karalar bağlamıyoruz. :) Sadece küçük bir oyun bu. Belki önce bizi üzecek, deneyim yaşatacak, sonrada ‘kıyamam üzülme’ diyip, elma şekeri uzatacak ::)

Yeni ay sizlere aslında çok güzel fırsatlar ve olanaklar veriyor. Artık geçmişinizin ödüllerini 1 ay içerisinde alıyorsunuz. Amaçlarınızı ve kariyer tarafında beklentilerinizi gözden geçirip keskin kararlar alacağınız ve aldığınız bu aldığınız kararlar ve amaçlarınıza ulaşmak için süper bir dönem sizleri bekliyor. 

Kariyer anlamında emin adımlar atacak, çok çalışmak isteyeceksiniz.Aynı zamanda çok çalışacaksınız. 

Zaman zaman istemediğiniz görevlerle karşı karşıya kalıp, kariyer hayatınızda sizi engellemek isteyen, başarı ve zekanıza taş koymak isteyen takım arkadaşlarınız yada üstünüz olabilir. Onlar adına üzülerek söylüyorum ki uzun zamandır yaşadığınız bu kısır döngüyü, kimseye yar etmeye niyetiniz yok! :) Satürn yanınızda. Deneyim yaşatacak ama aynı zamanda size keskin bir zeka verecek. ;) Üstlerinizle geleceğe yönelik konuşmalar yapıp, geleceğinize yatırım yapabilirsiniz. 


Akrepler sevgilinizden ayrılırsanız üzülmeyin… Yeni aşk var, evlilik var benden söylemesi :) Ummadığınız bir telefon görüşmesi ve romantik bir akşam yemeği olanağı sunuluyor size :). Agresif ve kavgacı tarafınızı geçici olarak tozlu raflara kaldırsanız iyi olacak bu ay :)

Aile yaşantınızda babanız ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Saturn’ ün burcunuzda olması size deneyim yaşatacaktır. Dikkatli olmanızı öneririm.

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



YAY ve Yükselen YAY :

Sevgili Yaylar! 

Cesur, atılgan ve hareketli olacağınız, sürpriz ve ani değişimler yaşayacağınız 1 ay sizleri bekliyor. Lütfen önünüze çıkan engellere yenilmeyin. Unutmayın ki sizler Jüpiter gezegenine aitsiniz. Zaten ‘büyük iyilik’ sizinle. O olumsuz enerjiyi inanarak yok edebilirsiniz ;) Gelelim yeni ay’ ın sizler üzerindeki etkilerine :)

Öncelikler Kariyer hayatınızda, olumlu ani bir değişim söz konusu. Yurtdışı seyahatlere çıkabilir, yabancı insanlarla görüşmeler yapabilirsiniz. İş için kısa yolculuklarınız söz konusu olacaktır. Sosyal çevrenizin çok genişlediği, sürekli sürprizlerin hayatınızda boy göstereceği koskoca 1 ayınız var. 
İstediğiniz her şeyi yapabileceğiniz bir döneme girdiniz. Hayalleriniz gerçekleşmek için bu dönemi beklemiş gibi kapıda. Elinize geçen fırsatları çok iyi değerlendirin. Başarı sizin kapınızda. Ve diğer insanlar arkanızdan gelecek! Sizler kolaylıkla risk alabilen gözü kara yapılardasınız. Bu fırsatları değerlendirmek için kimsenin görüşünü paylaşmayın. Sizi vazgeçirmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Ama unutmayın ki siz bu fırsat için çok beklediniz!

Bir anda ciddi bir ilişki içinde bulabilirsiniz kendinizi :) Aşk, sevgi sizden yana. Kıymetini bilin bu 1 ayın :) Ayrıca bu sürpriz ilişki evlilikle sonuçlanacak kadar köklü ve mutlu sona erecek. :) 

Bu süreçte bir tamir-bakım-onarım işleriniz olabilir. Arabanız, işiniz… Yada bir yakınınızın böyle bir işiyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. 

Su gurubu özelliği taşıyan bir arkadaşlarınıza dikkat ediniz. Arkanızdan çevirdiği bazı işleri duyabilir, arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz. Tartışmak yerine, o doğanızda olan alaycı ifadenizi kullanıp, gülüp geçmenizi öneririm :)

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



OĞLAK ve Yükselen OĞLAK :

Sevgili Oğlaklar…

Geçmişte yaşadığınız psikolojik sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınız biranda pörtleyebilir. 

Bilinçaltında tuttuğunuz, haksızken kendinizi haklı gördüğünüz, haklıyken-haksız olduğunuz bir çok konuyla yüzleşebilirsiniz. Ancak, sakın bu durudan kaçmayın! Yüzleşin olabildiğince her şeyle ve inanın sandığınız kadar zor olmayacak. Bunu evinizin odalarını temizlemek gibi düşünebilirsiniz. Evinizin odalarını temizlerken kendinize kızıyor musunuz? Şimdide bilinçaltını temizleyeceğiz o kadar  

Yeni ay sizlere yeni başlangıçlar getirecek ve bu başlangıçlara bitişlerle ‘merhaba’ diyeceksiniz.

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)



KOVA ve Yükselen KOVA :

Sevgili kovalar :)

Yine şans sizden yana maşallah! 

Kariyer planlarınızın içine dolu dizgin yaşayacağınız aşkı da koysanız hiç fena olmayacak.  Kendinizle ilgili ciddi kararlar alacak, umutlarınızı yeşermesi adına dikecek, kendi koşullarınızı kendiniz yaratarak kararlarınızı uygulamaya bile geçebilirsiniz. Bu dönemde kendi kendinizi cesaretlendirecek, arkadaşlarınızı zekanıza yine hayran bırakacaksınız :)

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)


BALIK ve Yükselen BALIK :

Sevgili Balıklar!

İşinizle ilgili bir plan, program içindeyseniz hepsini sonuçlandırıp onlara bakarak kahvenizi içiyor moddasınız. Paralarınızı dışarıdan topluyor ve adım atabilmek için cesaretleniyorsunuz. Ancak bu süreç içerisinde sakin davranmanızı ve gidişatı akışına bırakmanızı öneririm. Aksi takdirde kendinize değil işinizin geleceğine zarar verebilirsiniz. Aynı zamanda göstereceğiniz sabır ve sakinlik para akışını şifalandırıyor. 
Bununla birlikte yeni bir anlaşma yapmanız için mükemmel bir zaman. Bu fırsatı kaçırmayın. 
Aynı zamanda geçmişinizde kızdığınız, öfkelendiğiniz veya üzüntüye uğradığınız bir arkadaşınızla yüzleşmeniz, geçmişi konuşarak öfkelenmeniz muhtemel. 

Yeni ay da tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder