Meleklerden mesajınız var ;)

Herkese Merhaba,

Kendinize ait bir parça bulacağınız küçük bir platform burası. Bazen çok uç noktalara gideceğiz. Bazen günlük hayatımızdan konuşacağız. Bazen aslında bu dünyaya daha önceden de geldiğimizi göreceğiz :) durun korkmayın öcü değilim :)))

12 senelik finans ve muhasebe geçmişinden sonra psikolojiyle tanıştım. Kişisel Gelişim, Melek Koçluğu, Geçmiş Yaşamı Şifalandırma, Astroloji, NLP, Quantum derken kendimi boyut atlamış bir hayatın içerisinde buldum. Ama beni en çok mutlu eden 'yaşam amacıma' ulaşmış olmamdı...

Benim için kimisi yaşam koçu, kimisi ilişki danışmanı, kimisi melek terapisti kimisi astrolog falan diyor :)

Aslında ben bu dünyaya 'insanlara kanallık ve rehberlik' etmek için peri olarak geldim :) Sizin hayatınızda belli bir dönem kalıyor, size gerekli deneyimi yaşattıktan ve rehberlik yaptıktan sonra sizinle tatlı bir şekilde vedalaşıp başka hayatlara kanallık etmeye gidiyorum :)

İşte ben buyum :)

En büyük niyetim; 'kanser hastalarına, kalp hastalarına, zor hastalıklara tedaviye yanıt vermeyen insanlara şifa vermek... Ben sizleri bulmaya niyet ettim, sizler de şifalanmaya ve beni bulmaya niyet edin yeter...

Melek Koçluğu, Yaşam Koçluğu ve Astrolojik Danışmanlık için sevcanelif@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.




9 Aralık 2012 Pazar

10-16 Aralık Haftalık Burç Ve Yeni Ay...



Merhaba,

Uzun bir aradan sonra yine yeniden beraberiz.

Öncelikle haftaya Yeni Ay ın pozitif ve olumlu etkileriyle başlıyoruz. Bununla beraber geri hareketini bitirecek olan Uranüs bize güzel fırsatlar ve sürprizler getirmekte.

Ay' ın hareketliliği, Yeni Ay ve Uranüs'ün ters hareketini sonlandırması hakkında kısaca bahsedelim.

Ay bu hafta çok hareketli haftaya Akreple başlayacak ve Kova ile geçişlerini sonlandıracak.

Ay Akrepteyken duygular kontrol edilmelidir. Ve rüyalar mesaj vericidir. Aklınıza gelen bir kişinin sizi araması yada karşılaşmanız muhtemeldir. Bu geçiş 10 Aralıkta başlayacak olup, 12 Aralıkta Yay' da hareketlenecektir. Ay Yay burcundayken aşırı iyimserlikten uzak durmakta fayda var. Bu geçiş 14 Aralık a kadar devam edecek olup, 14 Aralık itibariyle Oğlakta sonlanacaktır. Ay Oğlak burcunda pek rahat değildir. bu süreçte tepkilerimizde soğuk hareketler sergilemek bizi yalnızlığa itebilir. Tepkilerinizi hedefinizi düşünerek vermek sağlıklı bir hareket olacak. Ay' ın Oğlaktaki seyri 16 Aralık Pazar Günü son bulacaktır.

Uranüs doğum haritanızda neredeyse geri gidişiyle birlikte o evde size bekleyişler yaşatmıştır. bu süreç 14 Aralık itibariyle son bulacak olup, hayatımızı daha akıcı hale getirecektir.

Uzun bir aradan sonra Yeni Ay yenilikleriyle geliyor diyebilirim. Yeni ay dileklerini hayatınızda olmasını istediğiniz şeylere niyet ederek dilemenizi nefes egzersizi, meditasyon ve dua ederek yeni bir hayat kurmanızı öneririm...

YAY burçları Cupido' nun yaratıcılığı üzerinizde devam etmekte. Özellikle yükseleni yani 1. evi YAY olanlar için hala anne olma ihtimalleri yüksek...

Şimdi haftanın yorumlarına ve Yeni Ay' ın üzerimizdeki etkilerine göz gezdirelim.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koçlar,

Bu hafta Uranüs'ün burcunuzda ilerlemesiyle ve geri hareketinden çıkacak olmasıyla  uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz bir çok şeyi kesinleştirecek, düşünsel ve fikirsel anlamda zenginleşeceğiniz bir haftanız var. Yine uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projenin son demlerini bu hafta yaşayabileceğiniz gibi, biterebilirsiniz. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebileceği gibi, yabancılarla olan iş birliği, plan, iş ilişkileri olumlu bir şekilde ilerleyecek.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğalar,

Bu hafta  sizin için finansal krizlerin ve huzursuzlukların olacağı bir hafta gibi görünüyor.  Uzun zamandır yaşadıklarınızın etkisinde kalmayıp, dışarıdan olaylara bakarsanız bu durumu rahat aşabileceksiniz. Yeni ay ve Uranüs' ün geri hareketinden çıkmasıyla yeni girişimler söz konusu olacağı gibi, yeni ortaklıklar ve parasal konular gündeme gelecek. Ve durum tamamen karlı bir hale dönüşecek. Bu hafta devam eden miras gibi bir durumunuz varsa netleşebilir ve size zaman harcatabilir. Ancak bu zaman harcatma ileriye yönelik bir yatırım olacak. Ve size dönüşü mutluluk verecektir.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler,

Hafta başında iş Hayatınızda  yaratıcılığınızı ve iş çevrenizle iletişiminizi engelleyecek bir takım olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu hem iş arkadaşlarınızla, hem üstlerinlerinizle sorun yaşamanıza sebep olabilir. Egonuza yenik düşebilir, yapabileceğinizden fazla sözler verip birkaç kişilik işi tek başına yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ve ortaklaşa yapılacak işlerden gelen fırsatları kaçırabilirsiniz. Kendinizi çok yormadan çalışmalı dinlenmek için kendinize ve ailenize zaman ayırmalısınız.  Aksi takdirde ailenizle de sorun yaşayabilirsiniz. Ancak 13 Aralık ve 14 aralık Uranüs'ün geri hareketinden çıkmasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni projelere imza atabilirsiniz. Yeni ay size atılım yapmanız için fırsatlar sunacak. Ancak Yeni Ay a kadar imza atmaktan kaçının.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler

Haftaya yavaş bir adım atacaksınız. Ancak Yeni Ay  ve Uranüs' ün geri hareketinden çıkışı size iş konusunda fırsatlar ve süprizler getiriyor. Uzun zamandır sağlık problemleriyle uğraşan Yengeçler 13 Aralık itibariyle olumlu sonuçlu alabileceği gibi, ilişkilerinde sorun yaşayan Yengeçler ilişkilerini sonlandırabilirler. Ayın 13 ü itibariye uzun zamandır yaşadığınız şanssızlıklar bitiyor. Ve Yeni ay size yenilikleri getiriyor.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar

Haftaya Yeni ay olmadan etkisiyle başlayacak olan tek burç şuana kadar sizsiniz. Ertelediğiniz ve ilgilenmek istemediğiniz işleri bu hafta bitiriyor ve fırsatları ve sürprizleri değerlendirmeye başlıyorsunuz. Haftaya mutlu ve pozitif başlayacağınız gibi, uzun zamandır yaşadığınız en mutlu hafta bile olabilir. Yaratıcılığınız ön planda olacak olup, Aşk kapılarını sonuna kadar açıyorsunuz. Yeni Ay ile birlikte yeni bir aşka başlayacağınız gibi iş konusunda yoğun bir hafta sizi bekliyor. İmzalarınızı 13 Aralıktan sonra atmanızı öneririm.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar,

Haftaya Eşinizle yada partnerinizle olan sorunla 'merhaba' diyebilirsiniz. Bu süreçte tartışmadan uzak durmanızı ve hafta sonuna kadar karar alma yetinizi bekletmenizi öneririm. Bunun haricinde 13 Aralıktaki Yeni ay ile ev satışı, ev alma gibi konular gündeme geleceği gibi, uzun zamandır alım veya satım sonlandırmak üzereyseniz bu hafta derin bir 'oh' çekeceksiniz. Mahkeme veya davanızda bu süreçte sonuçlanabilir. Bir ilişkiyi bitirmeden diğer bir ilişkiye başlama ihtimaliniz yüksek.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

TERAZİ YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler,

Haftaya zihinsel açıdan canlı başlayacaksınız. Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay size kısa yolculuklar ve yeni anlaşmalar getirmekle birlikte iş değişikliği yapabilir ya da yeni bir projeye imza atabilirsiniz. Ancak imzanızı 13 aralık sonrası atmanızı öneririm. Yakın çevrenizden alacağınız bir haberle seyahate çıkabilirsiniz.
Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

AKREP YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler,

Bu hafta hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanmak ve üretken olmak için çok iyi bir dönem. Yalan ve gerçeği birbirinden ayıracak, çevrenizle olan iletişiminizde onlara gerçekçi ve olması gerektiği gibi  pozitif yaklaşıp yardımcı olmak isteyeceksiniz. Böyle bir dönemdeyken iyi niyetinizi kötüye kullanan kişilere dikkat etmeniz gerekir...
Çarşamba gününe kadar Ay burcunuzda ilerleyecektir. Bu süreçte rüyalarınız mesaj verici olacaktır. Aklınıza gelen şeylerin gerçekleşme ihtimali yüksektir...Bazı değişiklikler ve yeni fırsatlar için çok iyi bir zaman. Olumsuz durumları bu hafta enerjinizi yüksek tutarak lehinize çevirebilirsiniz. Bu hafta geçmişi bol bol düşünecek korkularınızı yeneceksiniz, ve kendinize olan güveniniz artacak. Geçmişte yaptığınız hatalarla yüzleşebilir bunun sonucunda azimli ve girişimci ruhunuzu dışarı çıkaracaksınız. Çok fazla iş için program yapabilirsiniz. Kimi Akrepler daha fazlasını başarmak için gerekene sahip olacaklar. Kimi Akrepler ise bu patlama noktasını engelleyebilirsler yine aynı şekilde daha fazlasını başarmak için gereken güce sahip olabilecekler. Bu hafta anlaşma yapmak için 13 aralık sonrasını bekleyin. aksi takdirde maddi kayıplar söz konusu olabilir. Aman dikkat diyelim... Uzun zamandır yaşadığınız maddi sıkıntı Yeni ay itibariyle son buluyor. Geçmiş olsun! Fırsatlar sizden yana. Yeteneklerinizi kullanarak kazancınızı en yüksek seviyeye getirebilirsiniz.

Tuhaf ama bir gerçek var ki, partnerinizi aldatma olasılığınız yüksek...

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...


YAY VE YÜKSELEN YAY

Haftaya Merkür'ün burcunuza girmesiyle düşüncelerinizi ve fikirlerinizi daha iyi aktarabileceğiniz fırsatlarla giriyorsunuz. İletişiminiz yüksek olacak. Yeni ay ile birlikte yeni bir hayata 'merhaba'diyebileceksiniz. Yabancılarla iletişim ve Eğitim hayatınız canlanacak ve artık Güneşin de burcunuzda ilerlemesiyle kapılı kapıların anahtarı elinizde olacak. Ortaklık durumlarınız söz konusu ve bu durum sizin için olumlu. Fikirlerinizi ve planlarınızı daha rahat ortaya koyabileceksiniz. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz..

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar,

Haftaya burcunuzda ilerleyen Mars yüzünden huzursuz başlayabilir, kontrolünüzde olmayan sebeplerden ötürü sorunlar yaşayabilirsiniz. Platonik bir hayranınızı öğrenme durumunuz yüksek. Çevrenizle iletişimiz bu hafta yüksek ve güzel. Ancak burcunuzda ilerleyen Mars sizi bencil kılabilir bazı durumlarda. Bu konuda dikkat etmenizi öneririm. Aynı zamanda kararlı ve savaşçı bir hafta sizi bekliyor. Yeni adımlar atmadan önce 13 aralık' ı beklemenizi elinizdeki verilerin doğru ve tam olmasına dikkat edin. Ve düşüncelerinizi gözden geçirerek adım atın.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar,

Haftaya olumlu bir güç altında giriyorsunuz. Çevrenizle iletişim halinde olup, yeni insanlarla tanışma ihtimaliniz yüksek. Bu hafta sizin için çevre edinerek kendinize yatırım yapacağınız ve umutlarınız üzerine yoğunlaşacağınız bir hafta. Düşünce ve fikirlerinizi aktarabilecek ve kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. İlişkinizle ilgili yeni düşünceler içine girebilir, sorun yaşıyorsanız bitirebilirsiniz.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar,

Haftaya kariyer alanında atacağınız hamlelerle başlıyorsunuz. Ancak Harekete geçmeden önce atacağınız adımların köklu bir başarı getirmesi açısından ayın 14 ünü beklemenizi öneririm. 13 Aralıktaki Yeni Ay size yeni fikirler ve başarılar getireceği gibi Uranüs'ün geri hareketinin bitmesiyle sağlıklı yol alabileceksiniz. Aşk hayatınız ve iş hayatınız 28 Aralık' a kadar güzel etkiler altında. Sosyal çevrenizi canlı tutmanızda fayda var.

Yeni Ay' ın yenilikler getirdiği güzel bir hafta olması dileklerimle...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder