Meleklerden mesajınız var ;)

Herkese Merhaba,

Kendinize ait bir parça bulacağınız küçük bir platform burası. Bazen çok uç noktalara gideceğiz. Bazen günlük hayatımızdan konuşacağız. Bazen aslında bu dünyaya daha önceden de geldiğimizi göreceğiz :) durun korkmayın öcü değilim :)))

12 senelik finans ve muhasebe geçmişinden sonra psikolojiyle tanıştım. Kişisel Gelişim, Melek Koçluğu, Geçmiş Yaşamı Şifalandırma, Astroloji, NLP, Quantum derken kendimi boyut atlamış bir hayatın içerisinde buldum. Ama beni en çok mutlu eden 'yaşam amacıma' ulaşmış olmamdı...

Benim için kimisi yaşam koçu, kimisi ilişki danışmanı, kimisi melek terapisti kimisi astrolog falan diyor :)

Aslında ben bu dünyaya 'insanlara kanallık ve rehberlik' etmek için peri olarak geldim :) Sizin hayatınızda belli bir dönem kalıyor, size gerekli deneyimi yaşattıktan ve rehberlik yaptıktan sonra sizinle tatlı bir şekilde vedalaşıp başka hayatlara kanallık etmeye gidiyorum :)

İşte ben buyum :)

En büyük niyetim; 'kanser hastalarına, kalp hastalarına, zor hastalıklara tedaviye yanıt vermeyen insanlara şifa vermek... Ben sizleri bulmaya niyet ettim, sizler de şifalanmaya ve beni bulmaya niyet edin yeter...

Melek Koçluğu, Yaşam Koçluğu ve Astrolojik Danışmanlık için sevcanelif@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.




28 Ekim 2012 Pazar

Dolunay Tutulma ve Merkür retrosu! :)

Dolunay Tutulma ve Merkür retrosu! :)

Genel olarak baktığımız zaman dolunayın bir karşıtlık ilkesi olduğunu söyleyebilirim. İçsel savaşlarımızın yoğun olacağı, ben-biz ayrımı, psikolojik çatışmaların yaşandığı, aile ve kariyer arasında seçimler arasında kaldığımız, ihmalkârlık, sorumluluktan kaçma kendimizle yaşayacağımız iç savaşı gösteriyor. Ancak bu durum bir değişim döngüsünün içinde olduğumuzu göstermekle birlikte, değişimin her zaman sancılı olduğunu hatırlatmakta.

Sizlere bu gergin açılardan psikolojik olarak rahatlama amaçlı bol bol derin düşünme(meditasyon) ve nefes çalışması yapmanızı öneririm. Aksi takdirde sağlığınıza ve kendinize zarar verebilirsiniz. Çünkü bu dönemde kişiler intihar ve bağımlılık yapan maddelere karşı eğilim gösterecektir.

Bununla birlikte tabi ki olumlu tarafları da yok değil. Bu dolunay için bir uyanış diyebilirim. Kişiler geleceğe yönelik farkındalık boyutunu genişleterek sağlam adımlar atacaklardır. Parasal konularda daha tedbirli olacağımız, fiziksel güvenliğimizi garanti altına alacağımız, bir dönem.

Dolunay ve tutulmanın da içinde olacağı 1 aylık genel sürece baktığımızda maalesef depremler, sudan gelebilecek felaketler, savaş sinyallerinin olacağını üzülerek belirtiyorum. Türkiye açısından baktığımızda, yağışların fazla olacağı sel baskınlarının olabileceği aynı zamanda Ege ve Marmara, depremsel olarak risk altında görünüyor. Önümüzdeki 1 aylık süreç bunu kaçınılmaz kılıyor.        

Bizim haricimizde Amerika üzerine yerleşmiş olan Plüton, hava ve su elementleriyle birleşen bir kötü bir durumun sinyalini veriyor. Plüton’un orada yerleşmiş olması buradan gelecek ölümleri gösteriyor.

Kendimi felaket deccalı gibi hissettim :)

Burçlara baktığımız zaman olumsuz etkileri çok yazmamaya çalıştım. Çünkü burçlar üzerindeki olumsuz etkiler, burçları psikolojik olarak etkileyecek olup-gün içindeki transitlerde sizlere gergin anlar yaşamanızı sağlayacak.

MERKÜR RETROSUNU burçlara ayırmaktansa sizlere toplu olarak yaşanabilecek sorunlardan bahsedeceğim. Biliyorsunuz Merkür İletişim evini temsil eder.
*Haberleşme araçlarında sorun, iletişimde yanlış anlaşılmalar, Telefon-Bilgisayar kısacası elektronik aletlerde sorun.
*Yanlış kişileri aramak, arayıp bir türlü görüşememek, yanlış MAİL gönderimleri,
*Çevremiz özellikle kardeşlerimizle yaşanabilecek sorunlar.

Öncelikle burçları okurken, 12 burcun etkisi altında doğduğumuzu unutmayalım. Ve bunların sadece bir burç yorumu olduğunu, Dolunay’ın ya da tutulmanın doğrum haritanıza uyarlanmadığını hatırlayın :) Her burcun aynı etkileneceğini söyleyemem. Tutulma ve Dolunay’ın gerçekleşme esnasındaki dereceleri çok önemli. Burçlara olan etkisine gelmeden önce http://sevcanelif.blogspot.com/2012_07_29_archive.html linkinden dolunay’ da rahat bir nefes almanızı sağlayacak yazıyı alın ve istediğiniz gibi uyarlayın.

Hayatınızda olmasını istemediğiniz size kötü enerji veren her şeyi bir bir yazın ve yakın ya da suya bırakın. Özellikle DİKKAT etmenizi istediğim bir konu var ki; DOLUNAY bitişleri simgeler… Hayatınızda olmasını istemediğiniz bağlarınızın kesilmesini istediğiniz her şey için süper bir zamanlamadır. Bu süreçte yapılabilecek melek seansları kişiler için biçilmiş kaftandır. :)

Şimdi gelelim burçlara etkisine ;)

KOÇ

Merhaba Sevgili Koçlar!

Dolunay sizlere tamamen iş yaşamınızda bir yükseliş getiriyor. Aile yaşantınızda köklü bir değişim olabilir. Bu değişim köklü bir evlilik olabileceği gibi, ilişkilerinde sorun yaşayan koçlar için ayrılık da olabilir.

Ancak sizin iş yaşamınızdaki bu olumlu sürecin keyfini çıkarın. Ancak bu süreçte iş değişikliği yapmanızı pek önermiyorum. Bu değişim için önümüzdeki ayı beklemeniz sizin için daha faydalı olacak. Finansal açıdan güçlü bir dönemdesiniz. 2. Bir işinizin olması muhtemel.

Son zamanlardaki yeni ay ve dolunaylar sizin bir değişim döngüsünde yer aldığınızı gösterdiği gibi uzun bir süre bu durumun içinde kalacağınızı gösteriyor. Bu duruma alışın :)

Aceleci ve hırslı yapınız ‘git ve al’ şeklinde sizi cesaretlendirebilir. Ama açılar sizin bu defa başarma arzunuzu bir kere daha düşünmeniz gerektiğini söylüyor.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

BOĞA

Merhaba Sevgili Boğalar! Burcunuzda gerçekleşen dolunay artık size bu kısır döngünün bittiği haberlerini veriyor. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var. İlişkisi olan boğalar için evlilik görünmekte :)

Kendinizle ilgili artık kararlarınızı aldınız ve çevrenizi gözlemlediniz. Şimdi ise artık uygulama zamanı (her boğa için geçerli değil.)

Kimi boğalar içinse bu değişim ağır gelebilir. Kendinizle yüzleşmekten kaçabilir, değişime direnip ruhsal alanda kendini kötü hissedebilir. Ruhsal danışmanlık almak için uygun bir dönemdesiniz.

 Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

İKİZLER

Merhaba Sevgili İkizler!

Jüpiter’ in burcunuzda ilerlemesi ve Marsla karşıt yaptığı açılar sizi iş yaşantınızda direk uyarmakta. Tutamayacağınız sözleri vermeniz muhtemel! İlişkisinde sorun yaşayan İkizlerde ayrılık söz konusu.

Ancak bütün bu gergin açılar sizin ruhsal olarak gerginliğinizden kaynaklanıyor. İş arayan ikizler burçları artık bu döngünüz dolunay ile sona eriyor diyebilirim. Ancak bu iş oturmakla gelmeyecek. Bu konuda sizlerin de biraz çaba sarf etmesi gerekli. İnancınızı yitirmekle elinize bir şey geçmeyecek. Silkelenin…

İş Hayatınızdaki değişim döngünüz Yeni ay ile zaten başlamıştı. Çalışan ikizler kariyerlerde olumlu bir değişim yaşayabilir. Sağlık problemleri yaşayan ikizler burçları ise artık mutlu olabilirsiniz :) Dolunayda o kötü günleri size yaşattığı deneyimlerden ötürü teşekkür edip, sevgiyle evrene uğurlama zamanı geldi. Artık bu döngünün sonu :) Yurtdışı seyahatleriniz yine söz konusu…

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

YENGEÇ

Merhaba Sevgili Yengeçler!

Hatırlarsanız sizlere Yeni ay yorumumda ailenizle ve iş yaşamınızda yaşadığınız gerek yıkımlar, gerek sorunlar artık bitti.
Bu olayların ölümü gerçekleşti. Fatiha okuyabilirsiniz diyerek güzel haberleri vermiştim :)Artık hayatınıza karanlık bulutların arasından güneş sızmaya başladı bile! Bu Dolunay ile birlikte tüm gidişatı sonlandırıyoruz.

Hayatınızda güçlü ve köklü değişimler var. Sizlere özel yazdığım dolunay ritüelini mutlaka yapın. Kasım ayındaki yeni ay ile artık ağaçlar yeşilleniyor :) Dolunayın burcunuza olan etkisine baktığımda, artık bitiş döneminizin olduğunu kötü olan her şeyi sonlandırıyor olduğunuzu görüyorum. Bunu karnınız açken yemek tabağınıza gözünüz doysun diye bir sürü yemek alıp, 3 te 1 ini bile yiyemeden doymanız olarak adlandırabilirim. Tabakta yemekler çürüdü ve koktu. Şimdi sıra o tabağı temizlemekte. Siz hayatınıza gereksiz yere aldığınız her şeyi temizliyorsunuz.

Ve yaratıcılığınızla artık ‘efsane geri döndü’ diyorsunuz… Müjdeler olsun ki; o kötü günler yaşadığınız aşk hayatınıza güneş girmiş :) Ufaktan heyecanlar başlıyor… Çok derin, cinsel cazibesi güçlü, gizemli biriyle tanışabilirsiniz. Sizin gibi duygusal birinin böyle bir adama bağlanmaması imkânsız. Duygusallığınıza kapılarak yeni bir aşka yelken açıyorsunuz hadi geçmiş olsun! :). Ancak bu aşk sizi ailesel olarak zor duruma sokabilir. Savurgan, sorumsuz ve eğlenceye düşkün olup para harcayabilirsiniz. Aman dikkat yengeçler :) Evliliğinde sorun yaşayan yengeçler! Artık bu işkence bitiyor. Belki ayrılık, belki sürpriz… Sizler için sadece bu sorun artık bitiyor diyebilirim. Ama sonuç ne olursa olsun, bu sizin için çok ama çok olumlu bir süreç. Kıymetini bilin ;)

İş hayatında sorun yaşayan yengeçler de bitişler yaşayacak. Bu bitiş sorunların bitişi olup, terfi vs.. olabileceği gibi işten ayrılma vs. de olabilir. Çünkü artık dolunay size güneşli günlerin müjdesini veriyor :) bırakın her şey bu dolunay ile gitsin bitsin :) İş hayatınızda yeni anlaşmalar var…

Sağlık konusuna gelince; Sağlık sorunları yaşayan yengeçleri artık bitişler karşılıyor. Kasım ayı sizin için son can çekimeler. Aralık özellikle Ocaktan itibaren yeni bir hayat sizleri bekliyor :) Bu süreç zihinsel tedaviniz için çok başarılı. Duygusallığınıza yenilmeyin! Sizler SU elementisiniz. İsterseniz atmosferi suyla doldurup, ateşi söndürüp, toprağı beslersiniz!

Ekim 28 itibari ile ufak tefek kazalara dikkat etmenizi öneriyorum. Marsın sizinle yapmış olduğu açı bu konuda sizleri uyarıyor. Maddi anlamda derslerinizi almış görünüyorsunuz. Krizler bitiyor. 3 Kasım da ay burcunuzdan geçerken hislerinizle kendinizi ifade etmek isteyebilir objektifliğinizi kaybedebilirsiniz. Duygusal ve anaç olacağınız 1 2 gün geçirebilirsiniz. Ancak sizlere fazla duygusallaşmadan gerçekçi olmanızı öneririm :)

Bunca zaman sonra sizi mutlu görmek çok keyif verici :)

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

ASLAN

Merhaba Sevgili Aslanlar!

Öncelikle sizlere soruyorum; Siz hangi baldan yediniz kuzum Allah aşkına? Armut piş, ağzıma düş sözü sizin için biçilmiş kaftan! :)

Hatırlarsanız sizlere Yeni ay yorumumda ‘’Yeni Ay sizlere yaratıcı projelere imza atma imkânı veriyor. Bu projelerle gelir kaynaklarınız yükselebilir. Ve adınızdan bol miktarda söz ettirebilirsiniz’’ demiştim. Bu atılımları yapan Aslanlar Dolunay ile çok şanslı :)

Dolunayın burcunuza olan etkisine baktığımda; bitişlerden ziyade yeni başlangıçları görüyorum :). Dedim ya; Hangi baldan yediniz? :) İş hayatınızda savaşçı bir kimlikle öne çıkıyorsunuz. Gelir kaynaklarınızın yükseleceği bir dönem. Güneşin kendi evinde bulunması size aşk, yaratıcılık ve dışarıdan gelir imkânı sunmakta.

Ancak Satürn’ ünde aynı evde bulunması bazı engellerle karşılaşacağınızı göstermekte. Bu dönemde iş amaçlı seyahatleriniz olabileceği gibi çok yoğun çalışabilirsiniz. Kamera önünde yer alabilecek teklifler almanız muhtemel. İşinize kendinizi kaptırarak çalışmanız ve kendinizi ihmal etmeniz söz konusu. Bu durumda yaşayabileceğiniz sağlık sorunları kapıda! Aman dikkat diyorum. Paranın şevki sizin kendinizi ihmal etmenize engel olmasın…

Aşk hayatınızda baktığımda işiniz bu süreçte daha ön planda. Karşınızdaki kişiyi ihmal edebilirsiniz.

Sağlık durumunuza Kasım ayı biraz riskli. Kendinizi ihmal etmeniz durumunda Ateşli hastalıklarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Küçük minnacık çocuk aslanlarda bunun etkisi altında. Anneler babalar lütfen dikkat edelim. Sudan gelebilecek bir üşütme bile olabilir bu. Aman dikkat! Tutulmanın burcunuza olan etkisine baktığımda, aile yaşantısında savaşacağınız bir dönem olabilir. Sinirlerin gergin olmasından ötürü iletişim sorunları yaşanabilir. Böyle bir durum karşısında emir vaki ve kırıcı konuşmalardan uzak durmanızı öneririm. Aksi takdirde aile içinde yaşanabilecek hayal kırıklıkları olabilir.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

BAŞAK Merhaba Sevgili Başaklar!
Hatırlarsanız sizlere Yeni ay yazımda ‘’Eğer kitap yazmak gibi bir düşünceniz varsa tam zamanı. Bu zaman bir daha gelmez!’’ bu açınız bu ay boyunca da sizlerle. Dolunayın size olan etkisine baktığımda iletişimin kendisi olacağını söyleyebilirim. Bu ay da kendinizi daha doğru ifade edeceksiniz.

Kendinizi dinlediğiniz, yaşadıklarınızı gözden geçireceğiniz bir ay var hayatınızda. Bu ay iş hayatınızda iletişiminiz yüksek. Biraz savaşçı olabileceğinizden yine iğneleyici tavırlara dikkat diyorum.

Aşk hayatınızda hayal kırıklığı yaşadınız bitti. Aralık ayına yatırım olsun diye biraz dinlenin :)

Sağlık tarafınızda uzun yolcukları pek tavsiye etmiyorum. Eğer önünüze engeller çıkarsa ‘vardır bir hayır’ demenizi tavsiye ederim. Çünkü sizin doğanızda; didik didik didiklemek var. Her şey mükemmel olmalı. Olmuyorsa neden? Var. Bırakın bir kere de her şey dağınık kalsın. Belki böyle her şey daha güzeldir.

Tutulmanın burcunuza olan etkisine göz attığımda sürekli çevrenizle iletişim halinde olabileceğiniz, kısa seyahatleriniz söz konusu. İş alanında yoğun bir çalışma temposu yaşayabilir bazı başaklar.

Sağlığınıza dikkat edin… Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

TERAZİ

Merhaba Sevgili Teraziler!

Hatırlarsanız sizlere Yeni ay da çok güzel haberler vermiştim. Bu olumlu sürecin etkileri hayatınızda hala devam ederken, şimdi sıra Satürn’ ün burcunuzdan çıkmasıyla son kırıntıları temizlemeye geldi. Burcunuzu okurken Yeni ay yazıma bir daha göz atmanızı tavsiye ederim.

Dolunay’ın size olan etkisine baktığımda Satürn den kalan son kırıntıların temizlemek üzere olduğunuzu söyleyebilirim. Ancak bu ayda gelirinizi disipline etmelisiniz. Ailenizde sizi baskı altına sokacak borçlanma durumu olabilir. Gelirinizi disipline ederek, bir yükün altına girmeniz daha mantıklı olacaktır. Aile içerisinde vakit geçirip, evinizi dekore etmek isteyebilirsiniz.

Aşk hayatınıza baktığımız zaman mutlu bir birlikteliği olan Teraziler evlilik yaşayabileceği gibi, hayal kırıklığıyla ani bir bitişte yaşayabilirler. Geçmişte izini taşıdığınız bir insanla karşı karşıya gelmeniz muhtemel. Ya da küstüğünüz bir arkadaşınızla barışmanız. Evlilik size her şekilde sinyallerini yakıyor. :)

İş hayatına döndüğümüzde kariyerinizde ani sürprizler söz konusu. İş değişikliği muhtemel olduğu gibi terfi de olabilirsiniz. 20 Kasımdan itibaren uzun yolculuklar söz konusu olabileceği gibi yeni bir eğitim hayatına merhaba diyebilirsiniz. Yine aynı tarihten itibaren başlayan bir tatiliniz söz konusu ;)

Tutulmanın burcunuza olan etkisine baktığımda artı geliriniz söz konusu olabileceği gibi yine evlilik sinyalleriniz yanıp yanıp sönüyor :)

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

AKREP

Merhaba Sevgili Akrepler!

Öncelikle bu ay sizin ayınız biliyorsunuz değil mi? :) Güzel günler bizi bekler diyemiyorum maalesef size. Çünkü siz zaten böyle bir aya girdiniz :) Bu yorumu okumadan önce Yeni ay yazıma göz atmanızı öneririm…

Dolunay’ın etkilerine geçmeden önce size söylemek istediğim şeyler var. Satürn’ün burcunuzda ilerlemesiyle korkularınıza yenik düşmeyin. Ve başaramayacağım hissinden uzaklaşın. En büyük engel ve kısıtlama kendinizsiniz bunu bilin. Ve kendinize olan güveninizi lütfen ihmal etmeyin. Güzel şeyler sizlerle olduğu gibi kısıtlayıcı ve gergin açılarınızda mevcut. Ancak artık bir dönüşüm sürecindesiniz. Gergin ve güçlü açılar gelişiminizi tamamlamanıza olanak verecek. Bırakın farkındalık boyutunuz genişlesin. Ve sağlam adımlarla yolunuza devam edin. Şimdi gelelim dolunay etkilerine :).

Öncelikle 29 Ekimden başlayıp 1 ay boyunca sizinle olacak bir şans etkiniz mevcut. Bununla birlikte güneşin Akrepte olması ve kendisiyle yaşamış olduğu kavuşum önümüzdeki 1 yılın temellerini attırıyor sizlere :) Yaşanabilecek olumsuzluk anında bütün 1 yıl böyle geçecek demeyin hemen! Ara sıra sabrın yoklanması güzeldir :) İletişiminize dikkat ettiğiniz sürece sorun yaşamayacağınızı söyleyebilirim. Duygusal kararlar alabileceğiniz bir dönem. Ama aklınızı da ezip geçmeyin. Merkür size keskin bir zekâ vermeye devam ediyor ;)
Dolunayın ilk 4 günü gergin ve duygusal olabilirsiniz. İletişiminizde bu durumunuzu göz önünde bulundurarak davranırsanız yanlış anlaşılmalara imkân vermezsiniz. Çocuklarınızla ya da sizden küçük kardeşlerinizden biriyle sorun yaşamanız muhtemel. Aşk ve İş hayatınızda olumlu açılar hala devam etmekte.


29 Ekim itibariyle iş görüşmeleriniz için güzel bir döneminiz başlıyor. Çalışıyorsanız gelen bir teklif sayesinde duygusal bir karar almaya gidebilirsiniz. Yine 1 aylık süreçte evlilik ile ilgili planlarınız olabileceği gibi hayatınızın aşkıyla karşılaşmanız ya da yoğun bir aşk yaşamanız söz konusu :) Yasal durumlarınız söz konusu ise 30 Kasım itibariye güzel haberlerini alabileceksiniz. Ancak sebepsiz gerginliğiniz ilişkilerinde ve iş yaşantınızda yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Üstlerinizle olan ilişkilerinizde lütfen iletişime dikkat edin.

Aşk yaşantınızdaki bu heyecan ailenizi ihmal etmenize neden olabilir. Akrepler, aldatma eğilimiz çok yüksek. O an için mantıklı aldığınızı düşündüğünüz bir karar sizi daha sonra üzebilir. Ve kendinize ‘neden, nasıl yaptım’ diye sorabilirsiniz. Aşk yaşantınızda yada iş yaşantınız da yaşanabilecek bir sorun yada karar alma yaşamanız dahilin de kendinizden büyük birinden tarafsız bir şekilde yorum alabilirsiniz.

Özellikle 14 Kasım itibariyle Aşk yaşamınızda sizinle aynı fikirlerde olan biriyle görüşmeye başlayabilirsiniz :) İletişiminiz çok kuvvetli olabilir. Keskin zekânız iş yaşamınızda yanınızda olacak ve yaratıcılığınızla her şeye kolayca çözüm getirebileceksiniz. Bir puzzle gibi hayatınızda birçok şeyi yerine oturtacaksınız. Ancak çok konuşabilirsiniz. Lütfen kendinizi kontrol altında tutun :) Rüyalarınızı gerçekleştirmek için çok güzel bir zamandasınız. Özellikle 21 ve 26 Kasım tarihleri arası.

Korkularınıza yenilmeyin ve adım atın. Sanatsal yeteneklerinizin hislerinizin çok güçlü olduğu bir dönemdesiniz. Yazma eğiliminizi yüksek tutun! Medya ile ilgili bir durum söz konusu... Hayırdır artist mi oluyorsunuz? :)

Unutmadan anne yada baba olma ihtimaliniz çok yüksek:) Dikkat edin mi, hayırlı olsun mu diyeyim pek bilemedim :) Siz hangisini isterseniz onu alın… Çocuklarınızla ilgili çok güzel gelişmeleriniz var. Hayırlı olsun :)

Tutulmanın burcunuza olan etkisine baktığımda evinizde gerçekleşecek olan tutulma iletişimizi güçlendireceği gibi gelir kaynaklarınızda ani bir değişiklik değişik yaratacak. Aile içinde babadan gelecek borçlanmalara dikkat…

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

YAY

Merhaba Sevgili Yaylar!

Sizleri yazarken bir an için kitlendiğimi itiraf edebilirim. Dolunay sizde bir hayal kırıklığı yaşatacak. Gizli bir aşk hikâyesinden kendinizi olabildiğince uzak tutun. Hassa bir konuda kırılabilir incinebilirsiniz. Ama hepsi bu :)

Dolunayın burcunuza etkisine baktığımda, tamamen iş hayatınız gündemde. :) Ama aşkta göz kırpmıyor değil hani :) İş yaşantınızda güzel haberler ailenizi ve sizi sevindireceği gibi, iş görüşmeleriniz sıklaşabilir ve yine kariyer yaşantınızda ani bir değişim ve sürpriz söz konusu olacaktır. Bu sürpriz en geç 26 Kasım tarihinde sizleri kucaklamış olacak :)

Ancak Mars ve Jüpiter arasındaki karşıt açı, size tutamayacağınız sözleri verme konusunda uyarıyor. Enerjiniz çok yüksek olacağı gibi hırsınıza kurban olup, zor olan bir şeyi başarma çabasına girebilirsiniz. Ayrıca size ihtiyacı olan biriyle vakit geçirmeniz muhtemel. Bununla birlikte rüyalarınızı bu süreçte dikkate alın. Geçmişte yapmış olduğunuz bir borç bu dönemde canınızı biraz sıkabilir.

14 Kasımdan sonra iş hayatınızda çok ama çok güzel bir döneminiz başlıyor. İş arayan yaylar işe girebilir, İş değişikliği isteyen yaylar işini değiştirebilir, terfi isteyen yaylar terfi edebilir. Medyayla iletişim halinde olabilir, buradan gelecek fırsatları değerlendirmenizi öneririm

Aşk hayatınıza baktığımda resmen bana ‘aşk değil, iş diyor gibisiniz’ Ama bu yoğun temponun arkasında da aşk size şansla göz kırpıyor. Bu aşk köklü olacağı gibi bir anda evlilikle sonuçlanabilir. Tutulmanın burcunuza olan etkisine baktığımda yine tamamen kariyer alanında iletişiminizin güçleneceğini söyleyebilirim. Ani bir taşınma durumu söz konusu olabilir.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

OĞLAK

Merhaba Sevgili Oğlaklar!

Hatırlarsanız sizlere ’’Yeni ay sizlere yeni başlangıçlar getirecek ve bu başlangıçlara bitişlerle ‘merhaba’ diyeceksiniz’’ demiştim. Müjdeler olsun diyelim artık hayatımızda hareketlenmeler başladı. Artık şans sizden yana!

Aşk yaşantınızda köklü bir karar almanız söz konusu. Bu evlilikle sonuçlanacak kadar keskin bir durum olabilir. Eşinizle ya da sevgilinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Bu yol gerek evlilik, gerekse köklü bir ilişki olarak adlandırıla bilinir. Ancak ailenizi sizlerde ihmal edebilirsiniz bu süreçte. Çünkü kendi mutluluğunuz sizin için daha önemli olacak. Dışarıdan bencil bir tutum sergilediğiniz görülebilir.

Yeni bir eğitim hayatına atılabilir, yurtdışından güzel haberler alabilirsiniz. Eski bir arkadaşınızdan haber almanız olası bir durum :) Maddi anlamda güçlenmeleriniz Kasım ayı itibariye başlıyor. Ancak; işinizle ilgili

Marsın açıları sizi hırsınız ve aceleciliğiniz konusunda uyarıyor. Ama dikkat! Sakin ve düşünerek iletişime dikkat edersek bu açıyı çürütebiliriz. Hırstan, hırçınlıktan ve bencillikten uzak durmamız gereken bir ay.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

KOVA

Merhaba Sevgili Kovalar!

Hatırlarsanız size Yeni ay yorumumda kariyer planlarınızdan bahsetmiştim. Kasım ayında bu alanda zorlu ama istekli bir süreçten geçiyorsunuz. Geleceğe yatırım yaptığınız bu dönemde sorumluluklarınız büyük olacak, risk aldığınız gibi söz sahibi olacaksınız.

İkili ilişkilerinizde sorun yaşamanız büyük olasılık. Ama bunun sizin kendinizden kaynaklanan bir durum olmadığını bilin. Sadece geçici olarak bu döngünün içerisindesiniz. Dolunay size aile ya da eşten kaynaklı borçların olabileceğini göstermekte. Aman dikkat diyelim :) Bu defa fedakarlık yapan sizler olmayın :) Sağlık konusuna gelince…

Doğuştan bir rahatsızlıkla doğan Kovalar bu ay yine böyle bir durumla karşı karşıya gelebilir. Ya da ailesinde böyle bir durumu var olan kovalar dikkat etsinler.

Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)

BALIK

Merhaba Sevgili Balıklar!

Dolunay size geçmişinizde duygusal bir bağınız olan kişi geri getirebilir. Ve tekrardan bir aşk başlaması muhtemel bir durum. Dolunayın boğa burcunda gerçekleşmesi sizi maddi anlamda uyarıyor. Gereksiz tatil planlarınızı rafa kaldırsanız iyi olacak. Paraya dönüştürülebilecek yatırımlar sizin için daha uygun.

Aile yaşantınızda mutlu haberleriniz söz konusu olabilir. Aynı zamanda Satürn’ün açısı sizi eğitim hayatına yönlendirebileceği gibi yurtdışı kökenli biriyle bir ilişki içinde sınayabilir. :)

Ya da iş yaşantınızda size büyük fırsatlar verebilir. Özellikle medya alanında fırsatlar sizi bekliyor. Bu alanda ilerlerseniz adınızdan çok söz ettirecek büyük projelere imza atabileceksiniz. Hangi alanda olursa olsun değişim sizin için gerekli ve olumlu olarak ilerliyor.

 Her şeyin gönlünüzce olduğu bir ay dilerim :)